AT&T seeing record smartphone sales in Q4 of 2012

> …What we’re seeing is tremendous response in the marketplace,” he said. “Excitement is at an all time high. I feel very good about momentum going into December.”De la Vega said the first two months of sales alone would give the company the second best quarter of smartphone sales, and sales typically ramp up going into the last month.”

AT&T seeing record smartphone sales in Q4 of 2012.

Pe scurt, AT&T a raportat vanzari de smartphone in octombrie si noiembrie la nivelul mediei lunare de anul trecut. Decembrie e mult mai bun de regula, in plus availability nu mai e constransa, in plus mixul iPhone vs alte smartphones s-ar putea sa incline mai mult spre iPhone in US decat anul trecut.

In plus, Verizon si Sprint castiga iPhone market share. In plus, mai sunt carriers regionali care sunt noi. Si in plus international rollout e mult mai bun anul asta, inclusiv lansare in China in trimestrul asta (anul trecut s-a lansat de-abia in trimestrul urmator).

Deci se confirma depasirea trimestrului record din anul anterior. Azi vor aparea si primele reactii ale analistilor, si daca n-ar atarna povestea cu taxele care s-ar parea ca vor creste la anul am putea avea si un raliu frumos. Dar raliul va fi cu atat mai frumos cand va incepe, pentru ca toti cei care au castigat bine din Apple si au vandut ca sa lock in taxes vor dori inapoi cand creste.

Keep the faith!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s