In and out

Am intrat miercuri pe un bear put spread pe RIMM la indemnul lui Cody. RIMM crescuse cu 100% in ultima perioada, fara nici o logica, si joi seara erau rezultatele.

Joi, RIMM a mai crescut cu 9%, apoi a anuntat rezultate excelente (beat de +37%), cash flow extrem de pozitiv (+600M) dar guidance timorat. In after hours, actiunea a mai crescut cu 10%, dar dupa earnings call lumea a inceput sa inteleaga adevarul asa ca a urmat o cadere rapida cu 25%!

Una peste alta, am iesit azi din spread-ul pe care il cumparasem miercuri cu 0.65, incasand 1.09, pentru un profit de +68% in doua zile. Se putea si semnificativ mai mult, daca eram mai atent si mai implicat, dar e foarte bine si asa. Pacat insa ca volumul a fost absolut minuscul (eu vroiam sa intru cu o suma destul de mica, dar din cauza limitei setate ferm la 0.65 si a ordinului „day order” am „prins” doar o treime din spread-urile dorite).

Morala: rally-ul pre-earnings merita shortat, mai ales la companii cu viitor sumbru. Chiar si cand anunta beat tot cad. Iar pe short se castiga mult mai repede bani decat pe long, fiindca in general caderile sunt mult mai rapide decat cresterile.

Multumesc Cody! Acum ma abonez.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s