Have your cake. Eat it too

Acum, ca sunt „in the money” cu spread-ul 480/490 care expira vineri, am facut, cum ar spune Cody, trim. Adica am vandut ceva mai putin de jumatate dintre ele la pretul mediu de 4.475, cu care mi-am recuperat toti banii investiti in aceasta pozitie.

Pastrez in continuare ceva mai mult de jumatate din spread-uri, care imi vor asigura profitul (le voi putea da pana vineri cu maxim 10, daca AAPL trece de 490, ceea ce ar insemna un profit de +400% la partea pastrata, adica +275% la intreaga pozitie).

Go AAPL!

UPDATE: n-am reusit sa le dau pe cele 10 ramase cu 1.5 miercuri (cand AAPL se invartea la 472 s-a atins valoarea dar ale mele n-au fost executate) asa ca le-am dat cu 0.3 joi, cu AAPL la 467… Nu e cine stie ce, dar e un profitush (+8% pe intreaga pozitie initiala) care ne arata importanta trim-ului precedent, care mi-a conservat banii investiti, mai ales in ultima saptamana cand time value se prabuseste aproape de zero. Daca as fi fost lacom si as fi asteptat cu toate sa mai creasca as fi avut pierderi masive.

Reclame

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s