Scale in AAPL long-term

Incerc sa construiesc o pozitie long AAPL pe termen mai lung. Am ales LEAP-urile Call 400 ian. 2015, care costa in prezent cam 102. Am pus un ordin de intrare cu limita 100.2, pentru cam o treime din suma pe care vreau sa o investesc.

Din punctul actual orice e posibil: o scadere care sa re-testeze suportul de la 440, stagnare toata perioada pana la urmatorul earnings report sau crestere alimentata de vreun anunt surpriza (care insa poate aduce si cadere, daca investitorii sunt dezamagiti de produsul anuntat).

Insa privind pe termen mai lung (2 ani) actuala valoare a AAPL e incredibil de mica, mai ales daca tinem cont de probabilitatea foarte mare ca in cei doi ani care urmeaza Apple sa introduca un nou produs revolutionar, care sa disrupa si/sau cladeasca o noua piata.

Asa ca intru cu 1/3 din suma zilele astea. Voi mai cumpara 1/3 dupa revenirea dintr-un eventual pullback semnificativ, si inca 1/3 dupa earnings-urile din aprilie, care ofera un motiv de volatilitate semnificativa.

Am evaluat multe alte investitii. Stiu ca AAPL poate fi privit ca o obsesie a mea, dar pe termen mediu-lung chiar nu stiu un loc mai bun de investit. Nu vorbesc de speculatie ci de investitie pe termen mai lung.

Go AAPL!

UPDATE: le-am luat cu 100.2.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s