Apple’s Suppliers Had A Terrible February

There have been a multitude of reports about Apple cutting its orders for iPhone 5s on soft demand. This report would seem to fit with those reports, suggesting Apple’s suppliers aren’t making as many phones.

Apple’s Suppliers Had A Terrible February – Business Insider.

Oare a sosit ziua in care disruptorul este la randul sau disrupt? E foarte posibil ca Android sa fi ajuns „good enough” pentru destui consumatori din partea superioara a pietei, iPhone 5 sa „overserve” (ceea ce ar explica si cererea de nesatisfacut de iPhone 4) si Apple sa fi trecut de „peak”-ul vanzarilor – ceea ce ii va impinge sa aduca mai repede un model mai ieftin cu care sa concureze la mijlocul pietei.

Daca e intradevar asa vom afla la earnings in aprilie, si ar fi o noua lovitura pentru biata actiune. Oricum, toata nesiguranta actuala pune practic un „tavan” pe AAPL pe care nu-l vom putea strapunge pana nu se clarifica reluarea cresterii, fie in guidance-ul pentru primavara fie la rezultate viitoare. Deci deocamdata AAPL nu e recomandabil pe termen scurt, cu sau fara mega-dividend.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s