Growth, Income or Speculator – Here’s an AAPL Trade for You | InvestorPlace

Selling weekly calls will generate 15%-25% in income, though writing monthly calls will garner about three to five points less depending on market volatility.

[…]

Something almost as potentially lucrative with less risk – if you believe in the stock – is to buy a LEAP, let’s say a $440 strike, for around $60. You can sell calls against this LEAP.  Since you are not paying $440 but $60, your potential return from selling calls is seven times greater. That is seven times 15%-25%. So even if the LEAP expires worthless, you may come out ahead.

Growth, Income or Speculator – Here’s an AAPL Trade for You | InvestorPlace.

Intr-adevar, strategia pare foarte tare daca crezi ca AAPL nu mai scade (prea mult): cumperi un LEAP call de ianuarie 2014 cu strike at the money, de pilda 440, care costa 39.41$, si vinzi in fiecare saptamana un weekly call pentru saptamana cealalta, de pilda 440 pentru 22 martie iti plateste acum 4.90$.

Daca AAPL ramane sub 440$ pana in ianuarie incasezi $4.90*43 (saptamani pana in ianuarie) =$210 sau +435% pana in ianuarie (presupunand ca volatilitatea si deci premium-ul pentru call-ul de saptamana viitoare vor ramane constante). Sau mai mult sau mai putin in functie de volatilitate.

Daca AAPL trece de 440$ intr-o saptamana, rascumperi call-ul vandut la pretul pietei dar vinzi un alt call pe 440$ pe saptamana urmatoare, cu un profit (intotdeauna un call mai indepartat va valora mai mult decat unul mai apropiat la acelasi strike). Si in plus obtii ceva si pe LEAP-ul tau.

Cazul cel mai trist e cand AAPL coboara substantial – de pilda pana la 350$. Atunci nu mai poti vinde weeklies de 440$, care nu mai valoreaza mare lucru, si trebuie sa incepi sa vinzi call-uri la strike-uri mai mici – de pilda $370. Daca un strike se atinge, poti pierde cel mult diferenta dintre strike-uri plus banii investiti initial minus profiturile incasate pe parcurs.

Reclame

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s