Apple stock movement: A short history lesson

Apple stock movement: A short history lesson.

In technical analysis, Fibonacci retracements ne invata ca o actiune care a avut un raliu de X$ si incepe sa cada va gasi suport masiv si va face rebounce atunci cand caderea atinge 50% din X (sau in cazurile disperate 61.8%).

Daca ne uitam la graficul AAPL, din fundul gropii din 2009 (cand actiunea era $80) pana in varful muntelui din septembrie (la 700$) cresterea a fost de 620, adica primul pas de retracement este la o cadere de 310. Adica la AAPL=390$, din care a si facut un rebounce elegant saptamana trecuta.

Istoria se repeta. La infinit. Load up.

3 comentarii

    1. Nu stiu, ma tem sa mai sfatuiesc pe cineva ceva legat de investitii. Dar anunturile cu dividendele si buybacks par sa fi reusit sa intoarca trendul, si oricum cred ca au stabilit un prag de suport serios sub care value investors se vor inghesui sa cumpere. Daca as intra as lua actiuni, cam 1/3 din suma dorita, urmand sa completez in vara si/sau in „gropi”.

      1. MULTAM ! PE MINE TE ROG SA MA SAFATUIESTI IN CONTINUARE ! DACA NU FACI ACEST LUCRU MA SUPAR! EVIDENT CA DECIZIA O IAU EU ! AI INTELES ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s