Buy the rumor, sell the news day trading

Ieri a fost keynote-ul de 3 ore (!) al lui Google la deschiderea conferintei anuale cu developerii Google I/O. Inainte cu 30 min actiunea crescuse deja cu 2.4% la 910$, dupa un mars triumfal in ultimele 6 luni.

Am cumparat niste PUT-uri care expira vineri at the money (cu strike la 910) pe care am platit 7.5$. Ma bazam pe o relativa dezamagire in timpul conferintei si/sau la finalul ei care sa impinga actiunea in jos spre 900. O ora mai tarziu PUT-urile mele se tranzactionau la 9.50$, iar fratele Cosmin ma indemna sa le dau. I-am raspuns: le dau doar cand ajung la 12$.

M-am uitat din nou in ultima ora a keynote-ului. Am avut niste prieteni in vizita, asa ca nici macar n-am citit ce se intampla la conferinta. Dar PUT-urile se invarteau pe la 8-9$, asa ca am pus un ordin de iesire la 10.80$ ca sa prind un swing mai adanc.

La inchiderea bursei am aflat ca ordinul meu trecuse cu bine, iar optiunea se prabusise imediat dupa aceea pana la 4$, unde a inchis. Am facut profit +44% in cateva ore si am iesit la timp.

Am avut dreptate sa mizez pe o slabiciune a actiunii in timpul keynote-ului (inevitabil apar momente plicticoase si/sau dezamagitoare cand cei slabi de mana vand) dar nu si la final (probabil anunturile Google au fost bune si/sau momentum-ul actual de crestere s-a dovedit mai puternic). Ma apuc acum sa citesc si ce au anuntat. Pentru day trading-ul meu insa n-avea nici o importanta.

Si inca ceva. Estimez (fara sa fi citit anunturile) ca azi la deschidere scade. Dar nu mai pariez bani pe asta.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s