AAPL la o rascruce, eu re-intru serios

Vanzarile record de noi iPhones de peste weekend (+80% fata de anul trecut!!!) confirma din plin strategia adoptata de Apple de pastrare (crestere chiar) a marginilor, fiindca piata cere produsele lor fine.

Cred ca AAPL la 485 este o oferta excelenta pentru perioada urmatoare. In lipsa unui crah masiv pe bursa, nu cred sa ne mai intalnim curand cu o asemenea oferta.

Am asteptat, cuminte, acest moment. Azi am bagat ultimii bani pe care ii aveam in cash la broker in spread-uri de octombrie 490/505 (pe care le-am luat, la repezeala, cu 6.05$, dar au fost pe parcursul zilei si sub 5$, sper sa fac minim 70-80% la ele in cateva saptamani) iar cat de curand as vrea sa cumpar serios LEAPs:

CALL AAPL ian. 2015 450 – cu limita pe la $78

CALL AAPL ian. 2016 500 – cu limita pe la $76

Ma expun in acest fel atat la revenirea data de cresterea marjelor si a vanzarilor iPhone, de deal-ul iminent cu China Mobile cat si la posibilele upsides date de noi iPads (pe care le astept ca pe painea calda, cred ca va fi ceva pent-up demand), de un posibil app store pe AppleTv in toamna si de categorii noi de produse in 2014 (mi-a placut mult de Sir Jony Ive care abia se abtinea sa nu ne arate minunile la care lucreaza).

Go AAPL!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s