Apple: Special Event October 2013 recap

Apple – Apple Events – Special Event October 2013.

A fost o seara faina. Apple si-a re-demonstrat pozitia deasupra tuturor cu produse precum noul alien-looking Mac Pro made in USA, MacBook Pro 13″, laptopul perfect la numai $1299, dar mai ales noul iPad Air incredibil de mic, subtire si usor si iPad Mini cu retina display, ambele cu ultima tehnologie, diferentiate numai ca si dimensiune a ecranului, disponibile din noiembrie deodata in toate tarile civilizate, si chiar si in Ro si Cy :).

Interesant e ca Apple a lovit sub centura Microsoft oferind noul sistem de operare Mac, Mavericks, complet gratuit, si i-a umilit pe Google (care de 10 ani nu inainteaza cu apps-urile lor web) cu suita iWork care face in browser (inclusiv pe Windows) absolut tot ce face si cu aplicatii native pe Mac si iOS, plus colaborare instantanee, evident tot gratuit pe toate platformele.

Update-urile sunt suculente, eu deja abia astept sa ma reped intr-un Apple Store pe 1 nov sa imi iau un iPad Air si cred ca in ianuarie rezultatele vor fi foarte bune. Apple ramane pe directia ei, oferind produse splendide, de cea mai inalta tehnologie, perfect imbinate cu software si servicii, cu atentie la fiecare detaliu, nu ieftine dar la preturi rezonabile, care le asigura marje suficiente.

Din cate am citit, ar mai fi un update de AppleTV (puck-ul) care nu a fost gata la timp pentru evenimentul de azi dar va fi lansat candva in lunile urmatoare. Altfel, puteti trece la cumparaturi, nu mai avem de asteptat nimic nou anul asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s