Apple’s new iPads, Macs, OS X: What the analysts are saying

„As always with Apple, expectations on systematic breakthrough hardware innovations are irrational. Apple is good at inventing new products (e.g., iPod, iPhone, or iPad) and at maximizing profitability of its product range over time through software innovations and clever marketing. Yes, at some point, the company will need to disrupt a new market once again, but today’s announcement is really about making sure it maintains the premium brand experience for the holiday season when competition is heating up — not just for tablets but also for the amazing new line of Mac products.”

via Apple’s new iPads, Macs, OS X: What the analysts are saying – Apple 2.0 -Fortune Tech.

Review-uri pozitive. La fel ca la iPhone, aducerea Chinei in lista de tari care primesc noile iPads din prima zi este un plus semnificativ pentru trimestrul curent.

Sunt curios daca astfel se va re-ignite cresterea la iPads, care au avut primul trimestru de scadere in aprilie-iunie, si probabil ca vor anunta o noua scadere in iulie-septembrie. E drept ca nu e un produs pe care sa il schimbi asa de des ca un iPhone (pentru ca nu il porti peste tot cu tine si nu se deterioreaza atat de repede) dar e pacat ca aceasta oportunitate formidabila de business sa isi incheie cresterea atat de devreme.

Reclame

2 comentarii

  1. Am citit un articol ieri despre ciclul schimbarii la proprietarii de ipad. Desi ar parea logic ca lumea isi schimba iphone mai des, cifrele aratau ca in medie consumatorul foloseste mai multe tipuri de ipad pe parcursul a trei ani decat de iphone. Tinand cont de faptul ca cel mai bine vandut a fost ipad 2, e momentul unui upgrade pt multi, mai ales ca s-au vandut foarte multe second hand inainte de anunt. Ipad air devine atractiv ca pret de pornire, dar ipad mini 1 foarte accesibil pt cadouri de craciun

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s