Miscari in portofoliu in ultima vreme

Am ramas in urma cu raportarea miscarilor in portofoliul meu. Iata ce am mai facut in ultima saptamana:

Joi am cumparat inca o transa de bull call spread AAPL 520/525 de ianuarie, pe care am platit $4.23. Apoi AAPL a luat-o in jos si am vandut-o luni la $3.75, adica cu o pierdere asumata de -11%. Tot luni am mai vandut transe la 3.95 (+84%) si 4.19 (+100%) din spreaduri luate muult mai ieftin in octombrie. Am mai ramas cu o transa in portofoliu si intentionez sa o tin pana la expirare vineri, cand iau $5 adica +138%.

Am vandut call-urile de VIX de ianuarie cu o medie de 0.52, o pierdere de -35%. VIX are rol de hedge pentru mine, desi uneori imi face si profituri. Intentionez sa iau din nou call-uri VIX de februarie sau martie cat de curand.

Am vandut si ultima transa de call FB 50 de ianuarie, cu $8 pentru un profit de +167%. A fost splendid! Facebook ramane pe radarul meu si astept o oportunitate tehnica sa intru din nou long.

Am mai cumparat o prima transa de spread AAPL 540/580 de iulie cu $15, pentru ca AAPL tocmai re-confirma trendul crescator si are rezistenta la 570-580. Intentionez sa mai adaug curand, poate chiar azi.

Apoi, pe criterii tehnice, am shortat BBY si NFLX, cumparand put-uri astfel: BBY martie Put 35 @2.15 si NFLX martie Put 325 @19.5. Ne propunem sa iesim cu +100% undeva in februarie.

Si in fine am „jucat” saptamana cu max pain pe short MSFT (max pain 35) si INTC (max pain 25). Am luat bear put spreads, de sfarsitul acestei saptamani, 36/35 MSFT la 0.35 si 25.5/25 INTC cu 0.18. La MSFT am avut peste +100% dar nu le-am dat, acum a revenit dar am sperante mari. La Intel nu merge bine deloc si le voi da azi-maine cu pierdere procentual semnificativa (dar sume mici).

Image

Am mai pus un ordin mare de cumparare Call AAPL 550 ianuarie 2015 cu limita $51. Vad tehnic un nou ciclu de crestere, dupa re-confirmarea trendului, iar fundamental ma astept la rezultate bune pe trimestrul anterior, la un plus semnificativ de la China Mobile si mai ales la o linie noua de produse in 2014, care ar putea trezi din nou interesul investitorilor de growth.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s