What To Watch When Apple Reports Earnings Tonight

What To Watch When Apple, Inc. Reports Earnings Tomorrow (AAPL).

Parerea mea? vanzari bunicele de iPhone si iPad, rezultate financiare aproape de estimari (sper putin peste). Sper ca marja in crestere semnificativa (bazata pe economiile de scala din generatia „S” si ASP mai mare la mixul de iPhones si la iPad mini) sa impinga in perioada urmatoare actiunea in sus, sper peste pragul de la 570-580.

Going into earnings, I will be long AAPL, though not so much as last year ;) iar daca vom vedea obisnuitele „turbulente” de dupa voi cumpara mai mult in dips.

Revin la noapte cu rezultatele anuntate (comunicatul de presa pe la 23:30, apoi earnings call de la miezul noptii). Go AAPL! 

Reclame

2 comentarii

    1. Pai n-ai citit? Apple a batut estimarile analistilor si la vanzari si la profit si la marja, dar vanzarile (record) de iPhone au fost sub asteptari si a anuntat estimari pentru trimestrul urmator sub asteptari. Asa ca actiunea cade azi. Interesant a fost insa ca Tim Cook a comentat mai mult sau mai putin voalat ca vor avea noi produse si servicii anul asta, probabil iWatch si iPay. Apple a intrat intr-o faza de maturitate cu iDevices, cu crestere de 5-10% pe an, iar o noua explozie poate veni doar de la o linie noua de produse/servicii.— Sent from Mailbox for iPhone

      On Tue, Jan 28, 2014 at 12:09 PM, Explore Investing

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s