Lichidare de februarie AAPL

Cum viitorul eveniment (shareholder meeting) are loc de-abia la sfarsitul lui februarie, si cum actiunea testeaza de zor suportul Fibonacci de la 500-503, am lichidat toate spread-urile mele de februarie, cele 545/550 cu -75-81% iar cele complet speculative 570/575 cu -97%. A fost un pariu pierdut, mergem inainte.

Cat priveste AAPL, cred ca va evolua cu piata in perioada urmatoare, avand un suport fundamental destul de bun dat de dividend, de programul de buyback in curs (60 bn pana la sfarsitul lui 2015, din care mai sunt disponibili putin peste 30 bn), de potentialul unor suplimentari (Apple returneaza actionarilor cam o treime din banii pe care ii produce in fiecare trimestru) si mai ales de perspectiva unui nou produs revolutionar.

Insa nu vad nici un motiv pentru AAPL sa tasneasca in perioada urmatoare. „Feet to fire”, mai degraba o vad re-testand 480 decat 530. Voi fi cumparator de LEAPs de 2016 (fiindca de 2015 am deja) la orice rumor semnificativ legat de un iTV (de exemplu o invitatie la lansare) sau de iPay. Pana atunci, e momentul sa asteptam, si sa jucam tehnic pe alte actiuni.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s