Apple – Apple Events – Special Event June 2014

Apple – Apple Events – Special Event June 2014.

Asa cum ma asteptam, numai anunturi soft: Imbunatatiri masive de design si continut la OS X si iOS, iCloud Drive pt toate documentele si pozele, HomeKit pentru controlul casei si HealthKit pentru sanatate, integrat cu o multime de doctori si clinici din SUA, mesajele includ acum voce (gen walkie talkie), Siri asculta mereu si poti sa ii zici “Hey Siri…” fara sa atingi telefonul, apelurile si SMS-urile sunt redirectate pe toate device-urile (inclusiv Mac!), pozele se editeaza splendid, totul se imparte in familie si intre toate device-urile, aplicatiile se pot folosi una de alta si extinde sistemul, apar widgets etc. etc. Pt developeri, Apple a inventat un nou limbaj de programare simplist si da acces direct la puterea de calcul si desen din cip-urile A7, pentru performante de pana la 10x mai mari. iOS 8 si OS X Yosemite vin in toamna, cu beta disponibile imediat. 

Absolut nimic nou hardware. Raman toate pentru la toamna. AAPL -1%, rezonabil deocamdata, si probabil ca va merge sideways pana la toamna (daca nu intra in Dow Jones Industrial Average imediat dupa split).

Una peste alta, sunt foarte impresionat de noile softuri, cu care Apple dovedeste din nou ca e in competitie doar cu ea insusi acolo sus deasupra tuturor.

Go AAPL!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s